Yuri

van Omme Home Motor! Openwater wedstrijden Marathon voor Kika Nieuwjaarsduik 08 Op z'n best Yuri zwemt 10 km ZRO okt '07 Fiat

Zwemmen is voor Yuri zijn grootste passie. Al vanaf dat hij een klein jongetje van 6 jaar was, tot aan de kringkampioenschappen van 2003 waar hij de snelste was op de 200 rugslag. Vele stadia van ontwikkeling zijn hem gepasseerd. Een grote dip in 2002 omdat de ziekte van Pfeiffer hem velde. Samen met een fietsongeluk, waarbij zijn knie ernstig geblesseerd raakte, zorgde voor een jaar van een en al treurnis.

Maar Yuri is niet voor een kleintje vervaard en zette zijn beide schouders eronder, zodat in maart 2003 de ommekeer waarneembaar werd. De kringkampioenschappen van mei, waren voor iedereen een verrassing. Zeker voor hemzelf. De GP van Dordrecht, waar alle kopstukken van het Nederlandse zwemmen te vinden waren. Beide wedstrijden lekker gepresteerd. Tegenwoordig traint Yuri samen met z'n broer bij zwemvereniging de Geul in Papendrecht.

Zie ook de Yuri zwemt de 10 km pagina

(Klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

Yuri 50 Rug op de Kring Yuri op de 200RC kring Yuri samen met Piter van de Hoogenband
50 rug kring 50 rug kring  kringkampioen 200 rugslag Samen met idool Pieter van de Hoogenband 

De Zuidhollandse kampioenschappen 5-3-2006 ►

 

Zuid Hollandse Kampioenschappen 2006  

Yuri Zwemmen en FietsenYuri werkt tegenwoordig als receptionist in een garage in Amersfoort. En zijn vervoermiddel is een Fiat.

Als een echte van Omme kon hij niet achterblijven bij de andere motards en moest ook aan de motor. En jawel hoor, hij is inmiddels (in 1 keer) geslaagd voor zijn motorrijbewijs. Wordt wel een probleem strakjes om al die motoren te stallen......

Ben benieuwd waar hij mee komt aanzetten. Zodra dat bekend is, zal dat uiteraard weer hier te lezen zijn. De kogel is door de kerk, zie hier zijn aanwinst.

Inmiddels is Yuri het ouderlijk huis ontvlucht en heeft een nieuw onderdak gevonden in Amersfoort

.

Yuri met vriend

 

van Omme Home

Voor site info: ger@vanomme.com
Voor borduurinfo: astrid@vanomme.com