Ivan en Sanne

van Omme Home ZRO okt '07 Yamaha Diversion Eerste auto Winter Pascal Johan Getrouwd Lucas Pascal Cavias

Ivan himselfIvan heeft, net zoals zijn broer Yuri, een grote passie. En dat is wedstrijd zwemmen. Hij is begonnen op 6 jarige leeftijd bij de wedstrijdploeg van Wiekslag, de zwemvereniging van Alblasserdam. Toen hij acht jaar werd kwam broer Yuri de ploeg versterken en sindsdien heeft Ivan het streven gehad om hem vooral voor te blijven. Tot op heden is dit nog zo. Yuri doet enorm zijn best om Ivan voor te komen en Ivan op zijn beurt doet zijn best om dat niet te laten gebeuren. Via de nodige jaren bij het Sliedrechtse DWF, zwemt hij nu bij het Papendrechtse De Geul. Ook zijn vriendin Sanne zwemt bij deze club. Tegenwoordig werkt hij bij CotacIvan en Sanne getrouwd

Groot Nieuws, Ivan heeft samen met z'n vriendin een huis gekocht! Samen zijn ze nu volop bezig om nieuwe spulletjes te kopen en het huis in te richten naar hun smaak. Ze hebben het er maar druk mee.

Niet alleen heeft hij een huis gekocht, maar inmiddels is hij ook met zijn Sanne getrouwd! na een heel romantisch aanzoek boven op de Jungfrau Joch.

18 september 2012 zoon Lucas Gerrit geboren!!!!

Lucas Gerrit van Omme


Sanne is inmiddels geslaagd voor haar motorrijbewijs! Dus nu kunnen ze er samen met 2 motoren eropuit. Ivan even de fiets van pa geleend...

Sanne op de motor


Na een stage bij AKZO is Ivan geslaagd voor zijn Chemie studie. Hij mag nu de titel ing. voeren. Apetrots is tie (zijn ouders ook natuurlijk). Gelukkig is zijn vriendin Sanne ook gelijktijdig geslaagd voor de zelfde studie. Dus gelijk 2 ingenieurs in de familie.

Een jolige bui onder het eten, samen met Yuri! Ivan en Yuri

Nog meer voertuigen.....
Hij scheurt nu al weer een tijdje rond in een Fiat Punto. Makkelijk voor in de winter.

Ivan is gek van motorrijden (familietik).

Tripjes in Nederland doet hij regelmatig. Ook heeft hij grote plannen voor de zomervakantie, maar waren nog onuitvoerbaar, omdat de Cagiva, die hij had, niet berekend is op vakantievervoer (nog een 25 kwtje). Ivan heeft inmiddels de Cagiva verruild voor de motor van zijn moeder, een Yamaha Diversion 600cc. Met kofferset dus de motorvakantie zit er nu wel in. Planning is dit jaar naar de Vogezen.
Hij gaat k(r)amperen. Alvast een tent gekocht. Zie hier eerste proefopstelling in de speeltuin. En natuurlijk nog even mutsen nadien...

Tent; klik op de afbeelding voor een vergrotingSanne in de tent; Klik voor een vergrotingIvan en Sanne mutsen

 

Na een plotseling beŽindigde verloving heeft Ivan nu weer voorzichtig kennis gemaakt met een meisje (van school). Sanne is haar naam. Natuurlijk hoort daar een fotootje bij. Ze houdt van paardrijden en borduren. Zie ook haar borduurpagina.

(Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.)

Ivan en SanneSanne

 

Ivan heeft zich na de MAVO gespecialiseerd in de analytische chemie. De school in Rotterdam, ROC Zadkine,  werd 4 jaar bezocht en resulteerde in juni 2003 tot een diploma. Het half jaar stage bij Dupont de Nemours in Dordrecht was wel een hoogtepunt. Hij kon zo ook iedere ochtend met zijn vader meerijden. Dat kon bij Van Epenhuizen in Zwijndrecht niet meer, maar zijn motortje bracht hem er trouw iedere morgen, een half jaarlang, weer naartoe.
ivandiploma1.jpg (17264 bytes)

Ivan van Omme zet een handtekening

Het is echt waar !!

De handtekening

 

van Omme Home

Voor site info: ger@vanomme.com
Voor borduurinfo: astrid@vanomme.com