Falco de Duitse dog
van Omme Home Vakantie Veluwe '07 Mooi weer Oostenrijk '07 Oostenrijk '06 in de sneeuw Falco los Spike op de camping Honger Falco en Dorey Meloen en kluif Falco's verhalenboek Falco in het nest Falco uit het nest


FALCO

Nieuw: 

Falco's Verhalenboek
Falco in het nest
Falco uit het nest
(eigenlijk oud maar van z'n oude site gehaald)

Falco 4 jaar; klik voor een vergroting

In november 2001 is ons gezin uitgebreid met een Duitse Dog. 
Hij is geboren in Zuid-Beijerland bij fokster Margreet de Rooy van kennel ROSHERTA.
(Nov '01 we got a new member in the family, a Great Dane.
He is born in Zuid-Beijerland (the Netherlands) at breader Margreet de Rooy from dog-kennel
ROSHERTA)

Nest doggenOp donderdag 13 september was het zover, na afwisselend 7 reuen en 6 teven vond de moeder (Pen) het welletjes.
September 13 mother dog Pen was ready to give birth to 7 male and 6 female Great Danes

Het besluit stond al lange tijd vast, het moet een mannetje zijn. Nu nog een naam verzinnen. Zijn roepnaam Falco wisten we al een tijdje. Maar de nestletter was ons nog niet bekend en dat bleek de E te zijn. Erhard is wel een een mooie optie.
We preferred a male dog. We had to came-up with a name. His usual-name was clear is was Falco, but his official name should begin with the birth letter E. Finally we found a name Erhard.

Erhard Falco van Rosherta.

Erhard aanduiding voor dapper en Falco gewoon een mooie naam
(Erhard means brave one, and we just liked the name Falco)
Helaas is onze familievriend inmiddels van ons heengegaan. Iedereen die hem gekend heeft zal begrijpen wat een enorme leegte hij achterlaat. Hij heeft hopelijk een fijn gezin om zich heen gehad tijdens zijn leven. In ieder geval hebben wij enorm van hem genoten en de 8 jaar dat we hem bij ons hebben mogen hebben zullen we altijd in ons hart meedragen.

Zijn Vader heet Yarosherta en zijn moeder heeft de naam Precious Penelope van Rosherta.

De huiskamer is in de loop van tijd aangepast. Een traphekje, een mand zo groot dat we er een eenpersoons bed van hebben gemaakt. Onze huidige hond (Spike) kan er in zwemmen. En in de keuken is ruimte gemaakt voor de bench. 

We zijn bijna ieder weekend even gaan kijken. Hij groeit als kool en eet al puppy brokjes. Met al zijn broertjes en zusjes zit hij in een grote bench in de woonkamer. Als het mooi weer is met zon mogen ze even buiten in het zonnetje rondscharrelen. 13 oktober was hij al 4 weken. In het weekend van 3 november gaan we hem ophalen.

His father's name is Yarosherta and his mother's name is Precious Penelope van Rosherta

Our main room had undergo several adjustments. A fence before the stairs, a basket in bedsize and the bench in the kitchen.

Weekly we visited the breader. He is growing quickly and he already eats solid puppy food. Falco together with all his brothers and sisters is in a big fench in the middle of the room of the breader. If sun is shining they are allowed to go outdoors. Nov 3 he comes to our home.

Spike.jpg (25534 bytes)Astrid_Ger_Falco.jpg (25657 bytes)

Wat zal het wennen zijn voor ons allemaal, Ger, Astrid, Ivan en Yuri en de hond Spike -  zo'n handenbindertje in huis/ It would be new for all of us, such a busy young new memeber in our family.

De keuze uit het nest is gemaakt. 
Welkom Falco

Lees het verdere wel en wee van Falco in zijn verhalen boek (op zijn oude website)/More to read in his personal diary (Dutch).

Falco: Klik voor een vergroting
Je bent niet voor niets een Duitse dog.....
Kuilen graven dus.
 Falco graven; klik voor een vergroting The Dutch name for Great Dane is  German Dane(Duitse dog). And Germans do like to dig holes on our beaches. You can see the reason why.
Kijk ook op z'n oude site voor nog veel meer foto's

Voor informatie over de website: ger@vanomme.com
Voor informatie over Falco:
astrid@vanomme.com